Η SI (Spearfishing Instructors) είναι ένας καθιερωμένος παγκόσμιος οργανισμός εκπαίδευσης υποβρύχιου ψαρέματος. Είναι ο πρώτος στο είδος του, εξειδικευμένος, αυστηρά Εκπαιδευτικός Οργανισμός Υποβρύχιου Ψαρέματος, με στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προπόνησης και εκπαίδευσης σε ψαροτουφεκάδες σε όλο τον κόσμο.


Ο κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε στους εκπαιδευτές μας όλα τα εργαλεία και τις μεθόδους που χρειάζονται για να μπορέσουν να διδάξουν αποτελεσματικά την τέχνη του Υποβρύχιου Κυνηγιού με μία ανάσα. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε καλύτερους, ισχυρότερους, ολοκληρωμένους και καλά εκπαιδευμένους ψαροτουφεκάδες για ψυχαγωγικό ή ανταγωνιστικό ψαροτούφεκο, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας στο υποβρύχιο ψάρεμα που διατίθεται στην αγορά.


Η SI αναπτύχθηκε από μερικούς παθιασμένους Πρωταθλητές Υποβρύχιου Ψαρέματος και Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών Ελεύθερης Κατάδυσης, οι οποίοι σκοπεύουν να δώσουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να μάθει ψαροτούφεκο. Η SI απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ψυχαγωγικού και επαγγελματικού ψαροτούφεκου, από αρχάριο έως προχωρημένο. Ειδικά πακέτα για VIP, εφαρμογές ηλεκτρονικών συσκευών, αγωνιστικό ψαροντούφεκο, βαθύ ψαροτούφεκο, χρήση αποσπώμενων βαρών κ.λπ., στοχεύουν να καλύψουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου Ελεύθερου Δύτη Ψαροτουφεκά που θέλει να εξελιχθεί γρήγορα στο άθλημα.
Εκτός από όλα τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα Ελεύθερης κατάδυσης και Ψαροτούφεκου, το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας και της εκπαίδευσης στο σύστημα "Α-Ω" της SI είναι προσανατολισμένο στην ανοιχτή θάλασσα, με έμφαση σε πραγματικές συνθήκες δράσης σε σκάφη, μέσα σε ένα σταθερό πλαίσιο ασφαλείας χάρη στα πρωτόκολλα ασφαλείας μας.


Το Εκπαιδευτικό Υλικό της SI μεταφράζεται στα Αγγλικά, Ισπανικά, Ελληνικά και Αραβικά απευθυνόμενο σε άτομα από όλον τον κόσμο. Είναι μια συλλογή γνώσεων, εκπαίδευσης, διδασκαλίας και εμπειρίας στο ψαροτούφεκο και στους τρεις Ωκεανούς τα τελευταία 30 χρόνια!


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους Εκπαιδευτές Ψαροτούφεκου που είναι υπεύθυνοι για την περιοχή σας και τις ημερομηνίες του επόμενου μαθήματος εκπαιδευτών, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Φτάνοντας στα αρχικά καθορισμένα ορόσημά μας, πρόσφατα αναβαθμίσαμε το λογότυπο και το όνομά μας απλοποιώντας τα, προκειμένου να συμμορφωθούν με τον ιστότοπό μας και τους μελλοντικούς μας στόχους.

Η εκπαιδευτική μας οικογένεια μεγαλώνει συνεχώς με Πρωταθλητές και έμπειρους Εκπαιδευτές.
Το SI είναι ξεκάθαρα το όνομα που πρέπει να εμπιστευτείς στον κόσμο του Ψαροτούφεκου. Γίνετε μέλος της οικογένειάς μας και βελτιώστε τις ικανότητές σας!